EDO Szolgáltatások

edo szolgaltatasok versenykepes uzemanyagar emblema edo szolgaltatasok kivalo minosegu osztrak adalaekolt uzemanyag emblema edo szolgaltatasok jovedeki ado visszaigenylesre alkalmas uzemanyagkartyas tankolasi lehetoseg emblema edo szolgaltatasok shop parkolo kave wc emblema edo szolgaltatasok uzemanyag kiszallitas emblema edo szolgaltatasok tulajdonosi erdekvedelem emblema edo szolgaltatasok kulturalt tisztalkodasi lehetoseg emblema edo szolgaltatasok nagy parkolo emblema edo szolgaltatasok internetes kepkapcsolat emblema edo szolgaltatasok automoso emblema edo szolgaltatasok uta emblema edo szolgaltatasok hu go emblema edo szolgaltatasok telefonfeltoltes edo szolgaltatasok autópálya matrica

EDO üzemanyag árközlő

EDO üzemanyag árak 2018 3. 14.

Éjféltől, 2018 március 14. 0 óra 00 perc 0 másodperctől érvényes új áraink: www.edobenzinkutak.hu @EDO benzinkutak #edobenzinkutak

EDO BENZINKUTAK ARKOZLO 2018 3 14 UZEMANYAGVALTOZAS

Felhasználási feltételek

Tisztelt Látogatónk!
Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

Általános jogi feltételek és információk
A www.edobenzinkutak.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás vagy annak bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalainkat!

Információk
Az EDO hungary Kft.  minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy az EDO internetes weboldalain közölt minden információ pontos legyen a feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, az EDO benzinkutak sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen honlapon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a honlapot vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. Az EDO nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

A pályázatok, illetve felhívások esetén irányadó szabályokra az ott megjelölt külön szabályok vonatkoznak.

A www.edobenzinkutak.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

Az EDO benzinkutak nem vállal felelősséget a honlaphoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

Az EDO benzinkutak nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

Az EDO benzinkutak honlapjának bármelyik olyan felhasználója, aki a honlap felhasználásával információt szolgáltat az EDO benzinkutaknak, az elfogadja, hogy az EDO benzinkutaknak korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint az EDO benzinkutak az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni.

Szerzői jog
Az EDO benzinkutak honlapjai, az azokon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az EDO benzinkutak kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az EDO benzinkutak fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. Az EDO benzinkutak minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

EDO Kereső

Partnereink