Ajánlom az EDO Benzinkút hálózatát!

Elégedett a szolgáltatásainkkal? Akkor ossza meg a tapasztalatait barátaival, ismerőseivel, és ajánlja nekik a töltőállomás hálózatunk!

www.edobenzinkutak.hu és https://www.facebook.com/edobenzinkutak

 

Milyen kedvezményeket kaphat az ajánlásáért?

Meglévő üzemanyagkártyás szerződött ügyfelünk, ha további ügyfelet ajánl, a sikeres ajánlás esetén – az akció feltételei szerint – az alábbi kedvezményeket kínáljuk:

Ha Ön új üzemanyagkártyás ügyfelet ajánl, ajánlóként a saját havi felhasználásának literszámát megkapja forint kedvezményben minden sikeres ajánlás után. A kedvezmény jóváírása a tárgyhót követő első számlába kerül jóváírásra. Például 40.000 liter havi üzemanyag felhasználás esetén 40.000 Forintot levonunk a következő számlájáról.

 

Mikor sikeres az ajánlás?

Az ajánlás akkor sikeres, ha az ügyfélajánlási akciónk keretében ajánlott ismerőse az akció időtartama alatt cégünkkel üzemanyagkártyás szerződést minimum 5.000 Liter/hó felhasználással, éves lekötéssel.

 

Ki lehet ajánló?

  •  Minden üzemanyagkártyás szerződéses ügyfelünk, akik teljesítik az aktív ügyfélstátusz feltételeit.
  •  Aktív ügyfélstátusznak minősül, ha az ajánló az ajánlás pillanatában legalább három hónapja érvényben lévő szerződéssel rendelkezik és hiánytalanul teljesíti annak feltételeit.
  •  Az ajánlónak nem lehet semmiféle lejárt tartozása az Edo-Hungary Kft.-vel szemben

 

Milyen kedvezményt kínálunk új – ajánlott ̶ ügyfeleinknek?

Ha az akciónk keretében történt ajánlás révén választja hálózatunkat, és szerződött ügyfelünk lesz, akkor az induláskor igényelt üzemanyagkártyák kiállítását díjmentesen biztosítjuk.

Ezen felül a lekötésének megfelelő további kedvezményben részesül.

 

Ha új ügyfelünkként elégedett az Edo hálózattal, ajánljon tovább minket!

 

Ebben az esetben Ön a meglévő ügyfelekre vonatkozó jóváírást is megkaphatja, melyet a szóróanyagunk elején mutattunk be.

Hogyan tud ajánlani?

1. Kérjük, töltse ki az itt található ajánlókártyát!

2. A saját és az ajánlottak adataival kinyomtatott és kitöltött és aláírt kártyát az ajánlott adja le bármely töltőállomásunkon a kasszás munkatársunknak vagy küldje el az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

3. Ha mind Ön, mind az ajánlott vállalkozás a részvételi feltételekben meghatározottakat teljesíti, akkor Ön vagy a vállalkozása a Hirdetményben leírt kedvezményekben részesül.

Az ügyfélajánlási akció visszavonásig érvényes!

Kapcsolódó dokumentumok: Ajánló kártya

ajanlokartya edo kicsi

Pin It

EDO Kereső

Partnereink