Petrolcard modul

Ügyfeleink igényeihez igazodva az Edo-Hungary Kft. egy új díjmentes szolgáltatást vezet be. Petrolcard modul.

Egy webes felület, ami bármely böngészővel elérhető és minden felhasználó egyedi névvel és jelszóval férhet hozzá, kizárólag a saját adataihoz. Ezzel a nap bármely szakában - védett és biztonságos módon - ellenőrizni tudja a saját hitelkeret állapotát, nem kell telefonon érdeklődnie és így a kúton sem érheti meglepetés.

 

  • Megnézheti a nyitott - még nem számlázott - szállítóleveleit, azaz tankolásait.
  • Mindig aktuálisan láthatja a nyitott - még ki nem egyenlített - számláit.
  • Nem utolsó sorban megtekintheti a tankolásai listáját, ahol időkorláttal szűrni is tud, így pontos ellenőrzést végezhet, hogy az autója hol, mikor, mennyit tankolt.

Ahol internet van - akár okos telefonról is - könnyen, gyorsan elérhető és egyértelmű könnyű a használata és a nap 24 órájában minden Önökre vonatkozó információ a rendelkezésükre áll.

Amennyiben igénybe szeretné venni ezen szolgáltatás, úgy kérem az alábbi adatokat szíveskedjen megadni egy válaszlevélben vagy emailben (infokukacedobenzinkutak.hu) Írjon e-mailt nekünk hivatalos címünkre!

edologo 14 WEB-es emailcím
edologo 14 WEB-es belépési felhasználó neve (szünet, ékezetes betű és ismétlődés nélkül, pl.: misike)
edologo 14 Hiteles vevő WEB-es megszólításának Vezetékneve
edologo 14
Hiteles vevő WEB-es megszólításának Keresztneve

Az első belépés alkalmával a belépési jelszavát a megadott e-mail címre fogja megkapni, amit azután bármikor módosíthat. Egy felhasználó több céget is láthat, ha például azonos a tulajdonos!

Esetleges kérdéseivel kapcsolatban keresse az Edo-Hungary Kft. Központi irodáját.

Petrolcard.hu

 

Pin It

EDO Kereső

Partnereink